? مواد لازم براي 8 نفر:
گوشت سردست گوساله جوان=5/1 کيلوگرم
هويج متوسط=2 تا 3 عدد
گوجه فرنگي متوسط=3 تا 4 عدد
ليموترش=3 تا 4 عدد
سير=3 تا 4 پر
نعناع و ترخان خرد کرده=2 قاشق سوپخوري
کره=100 گرم
پياز ريز سفيد=500 گرم
روغن مايع=3 تا 4 قاشق سوپخوري
آرد گندم=1 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل= به قدر کافي
? طرز تهيه:
گوشت را در قطعات کوچک نازک ورقه مي کنيم.روغن مايع را در ظرف مناسبي مي ريزيم و روي آتش ملايم مي گذاريم تا گرم شود.ورقه هاي گوشت را در روغن مي اندازيم و حرارت را ملايم مي کنيم.در ظرف را مي بنديم تا آب گوشت کشيده شود.گوشت را بهم مي زنيم تا کمي سرخ گردد.1 ليوان آب را با سبزيهاي خرد شده و سير کوبيده در داخل گوشت مي ريزيم.وقتي گوشت کمي پخت،هويج را پوست کنده،حلقه حلقه مي بريم.پياز را هم پوست کنده مي شوييم.هويچ و پياز خرد شده را داخل گوشت مي ريزيم و در ظرف را مي گذاريم تا گوشت و سبزيها پخته شود ولي له نشود.روي گوجه فرنگيها آبجوش مي ريزيم و پوست آنها را گرفته،خرد مي کنيم.آرد را با کره کمي سرخ مي نماييم و در اواخر طبخ داخل گوشت مي ريزيم.کمي نمک و فلفل،و آب دو عدد از ليموها را گرفته،داخل گوشت مي ريزيم.گوجه فرنگي هاي خرد شده را به آن اضافه مي کنيم و بهم مي زنيم.بعد از دو تا سه جوش خوراک را در ظرف مي کشيم و 1 عدد ليموترش را پوست کرده،به شکل حلقه هاي نازک مي بريم و روي گوشت مي چينيم.
منبع:www.vista.ir /ج