? مواد لازم:
? سوسيس كوكتل:1 كيلو يا 1 كيلوونيم
? سيب زميني:4 عدد
? رب گوجه فرنگي:يك سوم پيمانه
? پياز:3 عدد
? نمك و فلفل:به ميزان لازم
? زردچوبه:كمي
? ذرت:100 گرم
? كرفس بريده شده و پخته:100 گرم
? طرز تهيه:
ابتدا سوسيس را به طور معمولي بريده و سپس پياز را به صورت خلال در مقداري روغن سرخ ميكنيم تا طلايي رنگ شود.پس از اين كه پياز به رنگ طلايي درآمد، سوسيسها را به آن اضافه كرده و ميگذاريم تا به مدت 5 دقيقه روي حرارت ملايم تفت بخورد تا آب آن كشيده شود.پس از اين كار تمام مواد را اضافه ميكنيم تا با هم تفت بخورد و آنگاه رب گوجه فرنگي، نمك، فلفل و زردچوبه را هم اضافه ميكنيم و مواد را بههم ميزنيم و با مقداري آب به مدت نيمساعت روي حرارت ملايم ميپزيم.در آخر سيب زميني را كه در ظرفي ديگر با روغن تفت دادهايم، به مواد بالا اضافه ميكنيم تا يك ربع بپزد.به ياد داشته باشيد كه آب خوراك سوسيس تقريبا بايد گرفته شود و مانند سس غليظ باشد.بعد از آماده شدن خوراك، آن را در ديس موردنظر صرف كنيد.
منبع:www.vista.ir /ج