?مواد لازم براي 4 نفر تا 6 نفر
تره فرنگي: يك كيلو
سيب زميني متوسط: چهار عدد
لپه: نصف ليوان
پياز متوسط: سه عدد (حلقه شود)
لوبياسبز: 200 گرم
رب گوجه فرنگي: دوقاشق غذا خوري
هويج متوسط: دو عدد
نمك: دو قاشق چاي خوري
فلفل: يك هشتم قاغشق چاي خوري
آب ليمو ترش: دو قاشق غذا خوري
كره: 100 گرم
آب :1/5 ليوان
زعفران دم كرده يك قاشق چاي خوري
?طرز تهيه
بدون اينكه برگهاي تره فرنگيها را جداكنيم آنها را شسته و ميگذاريم تا آب آنها خوبگرفته شود و به اندازه چهار سانتي متر آنها را برشميدهيم تكه تكه ميكنيم سپس سيب زمينيهايحلقه شده را در تابهاي ميچينيم و تره فرنگيخرد شده پياز لپهاي را كه از قبل حدود دو ساعتخيس كرده و پختهايم در آن ميريزيم آنگاه ربگوجه فرنگي را در آب حل كرده زعفران دمكرده و كره ذوب شده و نمك و فلفل را مخلوط وبه خوراك اضافه كرده با حرارت كم و گذاشتن درپوش روي ظرفي ميگذاريم تا جا بيفتد و درمرحله آخر طبخ آب ليمو ترش را به آن اضافهميكنيم اينك غذاي براي سرو آماده است.
منبع:www.vista.ir /ج