مواد لازم:
يك كلم: 1تا 5/1 كيلوگرم
گوشت سينه مرغ: 5/0 كيلوگرم
سيب زميني پخته شده: 3 عدد كوچك
زنجبيل: يك سوم قاشق چايخوري
قارچ ريز شده: 250 گرم
پيازچه: 5 عدد
نمك و فلفل: به مقدار لازم
سير رنده شده: 2 حبه
دستور تهيه:
يك قابلمه بزرگ را آب كرده و روي حرارت قرار مي دهيم تا آب جوش آيد، 3 قاشق غذاخوري پر نمك داخل آن ريخته و برگ هاي اطراف كلم را جدا كرده تا به برگ هاي تازه برسيم، سپس آن را با كارد تيز جدا مي كنيم و داخل آب جوش حدود چند ثانيه قرار مي دهيم، سپس از داخل آب جوش آن را بيرون آورده و داخل ظرفي كه محتوي آب سرد است قرار مي دهيم، ورقه هاي برگ كلم را از داخل آب سرد بيرون آورده و روي پارچه اي تميز پهن مي كنيم و روي آن را مي اندازيم، حال گوشت سينه مرغ را ريز خرد كرده و قارچ را ريز خرد مي كنيم، پيازچه ها را ريز خرد كرده، سيب زميني پخته شده را از رنده درشت رد كرده و قسمت وسط كلم را ريز خرد مي كنيم، حدود يك ليوان اين مواد را در ظرفي ريخته و نمك و فلفل و زنجبيل و سير را اضافه مي كنيم و با دست، مايه را مخلوط مي كنيم، مواد آماده پيچيدن است، برگهاي آماده را برداشته و يك قاشق از مواد را داخل برگ كلم قرار داده و آن را مي پيچيم، دلمه هاي پيچيده شده را در ظرف مخصوص قرار داده و داخل قابلمه اي كه در آن آب است قرار مي دهم و روي حرارت مي گذاريم. در ظرف را بسته تا با بخار آب دلمه ها پخته شوند، پس از2 ساعت با حرارت متوسط دلمه آماده است.
منبع:www.vista.ir /ج