جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلمه کلم با گوشت مرغ
-(11 Body) 
دلمه کلم با گوشت مرغ
Visitor 282
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
يك كلم: 1تا 5/1 كيلوگرم
گوشت سينه مرغ: 5/0 كيلوگرم
سيب زميني پخته شده: 3 عدد كوچك
زنجبيل: يك سوم قاشق چايخوري
قارچ ريز شده: 250 گرم
پيازچه: 5 عدد
نمك و فلفل: به مقدار لازم
سير رنده شده: 2 حبه

دلمه کلم با گوشت مرغ

دستور تهيه:
يك قابلمه بزرگ را آب كرده و روي حرارت قرار مي دهيم تا آب جوش آيد، 3 قاشق غذاخوري پر نمك داخل آن ريخته و برگ هاي اطراف كلم را جدا كرده تا به برگ هاي تازه برسيم، سپس آن را با كارد تيز جدا مي كنيم و داخل آب جوش حدود چند ثانيه قرار مي دهيم، سپس از داخل آب جوش آن را بيرون آورده و داخل ظرفي كه محتوي آب سرد است قرار مي دهيم، ورقه هاي برگ كلم را از داخل آب سرد بيرون آورده و روي پارچه اي تميز پهن مي كنيم و روي آن را مي اندازيم، حال گوشت سينه مرغ را ريز خرد كرده و قارچ را ريز خرد مي كنيم، پيازچه ها را ريز خرد كرده، سيب زميني پخته شده را از رنده درشت رد كرده و قسمت وسط كلم را ريز خرد مي كنيم، حدود يك ليوان اين مواد را در ظرفي ريخته و نمك و فلفل و زنجبيل و سير را اضافه مي كنيم و با دست، مايه را مخلوط مي كنيم، مواد آماده پيچيدن است، برگهاي آماده را برداشته و يك قاشق از مواد را داخل برگ كلم قرار داده و آن را مي پيچيم، دلمه هاي پيچيده شده را در ظرف مخصوص قرار داده و داخل قابلمه اي كه در آن آب است قرار مي دهم و روي حرارت مي گذاريم. در ظرف را بسته تا با بخار آب دلمه ها پخته شوند، پس از2 ساعت با حرارت متوسط دلمه آماده است.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image