مواد لازم براي چهار نفر:
چهار عدد خمير آماده
300 گرم بادمجان
دو عدد گوجه فرنگي به صورت حلقه حلقه
250 گرم پنير موتزارلا
100 گرم جعفري
نمك و فلفل
روغن زيتون 3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
بادمجان را خرد كنيد و به همراه گوجه فرنگي، جعفري در روغن زيتون سرخ كنيد. قبل از اينكه طلايي شود نمك و فلفل و نصف پنير موتزارلا را در آن بريزيد.سپس مواد را بر روي نان ريخته و باقي مانده پنير را به صورت يك در ميان روي آن بپاشيد و در طبقه مياني فر با درجه حرارت 180 درجه سانتي گراد به مدت 15-10 دقيقه قرار دهيد.
منبع:www.vista.ir /ج