مواد لازم:
گوشت بره : 1 عدد
کره : 150 گرم
روغن : 150 گرم
ماکاروني : 1 بسته
جگر بره : 3 عدد
پوست نارنج : 1 فنجان
رب گوجه فرنگي : 1 قاشق سوپخوري
پياز داغ عسلي : 2.5 قاشق سوپخوري
بادام : 1.5 قاشق سوپخوري
پسته : 1.5 قاشق سوپخوري
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
جگر بره را ريز خرد کرده و با پياز سرخ کرده کمي سرخ ميکنيم و کمي نمک و فلفل ميزنيم، بعد رب گوجه فرنگي را در نصف ليوان آب حل ميکنيم و داخل جگر ميريزيم، بعد از يکي دو جوش از روي آتش برميداريم و ماکاروني را در آب جوش و کمي نمک چند جوش ميدهيم در صافي ميريزيم تا آب آن برود، بعد ماکاروني را با جگر مخلوط ميکنيم و خلال بادام و پسته و نارنج را نيز ميريزيم و کمي نمک و فلفل ميزنيم و تمام مواد را خوب مخلوط ميکنيم و بره را بهدقت تميز ميکنيم و ميشوئيم داخل شکم بره را کمي نمک و فلفل ميزنيم و با مواد آماده شده پر ميکنيم و زير شکم بره را ميدوزيم، بعد روغن را در ظرف متناسبي ميريزيم و روي آتش ميگذاريم تا داغ شود و اطراف بره را در روغن سرخ ميکنيم تا طلائي شود سپس 2 تا 3 ليوان آب در آن ريخته و در ظرف را ميبنديم تا بره آهسته بجوشد و بپزد بهطوري که زياد له نشود و بعد از پختن نصف ليوان آب داشته باشد، در صورتيکه با مقدار آب فوق پخته نشد مقداري آب اضافه ميکنيم و در اواخر طبخ کمي نمک به بره ميزنيم و بره را درسته در ديس ميگذاريم.
ممکن است سس بره را ساده و يا با کمي رب گوجه فرنگي مخلوط کنيم و روي بره بدهيم و اطراف بره را با گوجه فرنگيهاي ريز يک اندازه سرخ شده و جعفري تزئين کنيم.
ممکن است به مايه جگر و ماکاروني يک قاشق سوپخوري شکر 2 تا 3 قاشق سوپخوري آبليمو بريزيم آبليمو و شکر را با جگر و ماکاروني يکي دو جوش ميدهيم.
منبع: www.vista.ir /ج