? مواد لازم براي 4 نفر
? سه عدد گلابي
? دو قاشق مربا خوري آبليمو
? سه قاشق مربا خوري عسل يا روغن گردو
? 115 گرم برگ شاهي
? 75 گرم پنير پارمسان
? نمک و فلفل به ميزان دلخواه
? طرز تهيه
گلابي ها را پوست گرفته و به برش هاي نازک تقسيم کنيد. آب ليمو ترش را بلافاصله روي آن بريزيد. اين کار باعث مي شود که گلابي ها سفيد بمانند و رنگشان تغيير نکند. سپس روغن گردو و عسل را روي گلابي ها بريزيد .برگ هاي شاهي را به خوبي بشوييدو درون ظرفي مناسب ريخته و گلابي ها را به آن اضافه کنيد. پنير پارمسان را به لايه هاي نازک برش داده و به ميزان دلخواه نمک و فلفل به سالاد زده و آن را با نوک دو چنگال خوب هم بزنيد.
منبع: www.vista.iran>