? مواد لازم:
? ذرت پخته يا کنسرو ذرت: يک و نيم پيمانه؛
? جعفري خرد شده: 3 پيمانه؛
? پيازچه خرد شده (ساقه سفيد): يک دوم پيمانه؛
? لبو پخته يا ترشي لبو: 1 پيمانه؛
? فلفل سياه: يک دوم قاشق چايخوري؛
? نمک: يک و نيم قاشق چايخوري؛
? آب ليمو: 3 قاشق غذاخوري؛
? روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري.
? طرز تهيه
جعفري خرد شده را در ظرفي کم عمق بريزيد. ذرت پخته شده را روي جعفري به شکل گل در آوريد. لبو خرد شده را در کنار ذرت و در کنار لبه ظرف بچينيد. بعد پيازچه خرد شده را به شکل هاي مختلف روي جعفري بچينيد. مي توان با هماهنگي رنگ ها (سبز، زرد، قرمز و سفيد) تزئينات زيبايي انجام داد (منظور رنگ مواد اوليه) روغن زيتون، فلفل سياه، نمک و آب ليمو را با هم مخلوط کرده و روي سالاد بريزيد.
? نکته:
در صورت نداشتن ترشي لبو، 24 ساعت قبل از استفاده، لبو پخته را در سرکه قرار دهيد.
منبع: www.vista.ir