? مواد لازم براي چهار نفر
? نصف فنجان پسته
? نصف فنجان بادام پوست کنده
? نصف فنجان گردوي پوست کنده
? نصف فنجان کشمش سياه
? نصف فنجان کشمش سبز
? نصف فنجان زردآلو
? نصف فنجان گيلاس (خرد شده)
? يک فنجان شکر
? يک قاشق غذاخوري گلاب
? زمان لازم: 30 دقيقه
طرز تهيه
ابتدا کمي آب جوش روي پسته، بادام و گردو ريخته واجازه دهيد پنج دقيقه بماند تا پوست آن ها راحت جدا شود. آب را خالي کرده و اجازه دهيد تا اين مغزها خنک شوند. سپس پوست آن ها را جدا کنيد.
کشمش و زردآلو را بشوييد، تمام مواد را در يک قابلمه بزرگ ريخته و آنقدر آب بريزيد تا روي آن ها را بپوشاند. سپس قابلمه را روي حرارت قرار داده و اجازه دهيد به جوش آيد.
پس ازمدتي مواد را از روي حرارت برداشته و پس از خنک شدن در يخچال قرار دهيد تا هرگاه که خواستيد آن را خنک ميل کنيد.
? ارزش غذايي
? چربي: 825/ گرم
? چربي اشباع شده: 52/ گرم
? چربي اشباع نشده مونو: 810/ گرم
? چربي اشباع نشده چند گانه: 211/ گرم
? چربي ترانس: صفر گرم
? کلسترول: صفر گرم
? سديم: 63 ميلي گرم
? پتاسيم: 708 ميلي گرم
? کربوهيدرات: 93 گرم
? فيبر رژيمي: 76/ گرم
? قند: 677/ گرم
? پروتئين: 810/گرم
منبع: www.vista.ir