? مواد لازم:
برنج : 1 فنجان
پياز : 1 عدد
سير : 1 لپه
کره : قدري
فلفل سياه : قدري
نمک : قدري
فلفل هندي : قدري
ميگو تاره : چند دانه
گوجه فرنگي : 250 گرم
? طرز تهيه
يک فنجان برنج صدري را مدت 13 دقيقه در قدري آب مخلوط با نمک بجوشانيد و سپس به طريقه عادي آن را از چلو صافي بگذرانيد.
يکدانه پياز درشت را پوست کنده، همراه با يک لپه سير خيلي ريز خرد کنيد و در مقداري کره يا مارگارين کمي سرخ نمائيد، سپس 250 گرم گوجه فرنگي را قطعه قطعه کرده عصاره آن را بگيريد و جداگانه در ظرفي حاضر بگذاريد.
برنج جوشانيده را در قابلمه گود ريخته سير و پياز خرد شده و عصاره گوجه فرنگي و چندانه ميگو تميز کرده و قدري فلفل سياه، نمک گرد فلفل هندي را مخلوطش کنيد و در ديگ را گذاشته روي آتش ملايم مدت 30 الي 40 دقيقه بپزيد، سپس گرما گرم به سر سفره ببريد.
منبع: www.vista.ir