در نظر اغلب ما سالاد، ترکيبي از سبزيجات مختلف شامل کاهو، کلم، گوجهفرنگي، خيار و مانند اينهاست.
اگر ميخواهيد در اين سرماي زمستان بدنتان در مقابل بيماريهاي فصل مصون بماند و از طرفي از خوردن مرکبات و آب آنها به روش معمول نيز خسته شدهايد، اين بار طرز تهيه سالادي را به شما آموزش ميدهيم که مانند سالادهاي رايج ميوهاي، تنها از مخلوطي از ميوهها تشکيل نشده است بلکه ترکيبي است از مرکبات و سبزيجاتي مانند پياز، نعنا و... که در دستور آن خواهيد ديد.
اين سالاد سرشار از ويتامين C بوده و براي سرماخوردگي بسيار مفيد است.
? مواد لازم براي 6 نفر:
? 4 عدد پرتقال ريز
? 2 عدد نارنگي
? 2 عدد پياز
? يک قاشق سوپخوري زيره
? يک قاشق چايخوري پودر فلفل سياه
? يک قاشق سوپخوري برگ نعناي تازه، (خرد شده)
? 6 قاشق سوپخوري روغن زيتون
? مقداري برگ نعناي تازه و تعدادي زيتون سياه براي تزئين
? يک قاشق سوپخوري آب ليموترش
? يک قاشق سوپخوري آب پرتقال
طرز تهيه
1. پوست پرتقالها و نارنگيها را کنده و هر کدام از آنها را با چاقوي دندانهدار از مقطع با قطر نيم سانتيمتري حلقهحلقه کنيد؛ پس از آن پيازها را نيز پوست بکنيد و در ظرف ديگري به صورت حلقهحلقه خرد کنيد.
2. ظرف سالادخوري گودي آماده کنيد و ابتدا برشهاي پرتقال و نارنگي را در ظرف چيده و سپس حلقههاي پياز را روي آنها بريزيد.
پس از آن زيره، فلفل سياه، نعناي خردشده و روغن زيتون را اضافه کنيد. در پايان آب ليموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد.
به اين صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا ميافتد. فقط مراقب باشيد از اين زمان بيشتر طول نکشد.
3. پس از گذشت 2 ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زيتونسياه تزئين کرده و شامي رژيمي و سرشار از ويتامين C را نوشجان کنيد.
منبع: www.vista.ir