? مواد لازم براي 4 نفر:
- 4 عدد فيله ماهي (هر کدام از تکهها حدود 175 گرم باشد)
- يک قاشق چايخوري ادويه مخلوط
- 4 قاشق چايخوري آرد ذرت
- 3 قاشق سوپخوري روغن مايع
- 4 عدد پيازچه (ريش ريش شود)
- يک قاشق چايخوري زنجبيل تازه (رنده شده)
- 150 گرم قارچ (خرد شود)
- 115گرم کنسرو ذرت درسته (حلقه حلقه شود)
- 2 قاشق سوپخوري سويا سس
- 3 قاشق سوپخوري آب سيب
- يک قاشق چايخوري شکر
? طرز تهيه
1. اگر از ماهي درشت استفاده کردهايد، فيلههاي آن را به 2 يا 3 قسمت ببريد؛ سپس آرد ذرت و ادويه را در کاسه بلوري بزرگي بريزيد و با هم مخلوط کنيد. حالا تکههاي ماهي را داخل کاسه بريزيد و خوب با مخلوط آردي آغشته کنيد.
2 . روغن را در تابهاي ريخته و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا داغ شود؛ سپس خلالهاي پيازچه، زنجبيل، قارچ و ذرت حلقه حلقه شده را در روغن بريزيد و به مدت 2دقيقه حرارت دهيد تا مواد، تفت داده شوند. حالا تکههاي ماهي را که به آرد آغشته شده به اين مواد اضافه کنيد و به مدت 5 دقيقه تفت دهيد. پس از اينکه يک طرف ماهي تفت داده شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز حرارت ببيند.
3.سويا سس، آب سيب و شکر را با هم مخلوط کرده و به مواد داخل تابه – شامل ماهي – اضافه کنيد و به مدت 2 الي 3 دقيقه، حرارت دهيد. حالا غذا را بچشيد و اگر نياز به اضافه کردن نمک و فلفل بود، به آن بيفزاييد.
? نکته:
با توجه به اينکه سويا سس شور است، نمک را از ابتدا اضافه نميکنيم. در پايان، اين خوراک ماهي را به همراه سبزيجات پخته يا مخلوطي از جوانهها سرو کنيد.
منبع: www.vista.ir