جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسپاگتي‌ يوناني‌
-(2 Body) 
اسپاگتي‌ يوناني‌
Visitor 322
Category: دنياي فن آوري
اسپاگتي‌ اين‌ غذاي‌ پرطرفدار دنيا، در انواع‌گوناگون‌ تهيه‌ مي‌شود و هر محلي‌ به‌ سليقه‌ خودآن‌ را درست‌ مي‌كنند، اين‌ شماره‌ طرز تهيه‌اسپاگتي‌ يوناني‌ را براي‌ شما شرح‌ مي‌دهيم‌:

? مواد لازم :
 

تخم‌مرغ‌: 4 عدد
پنير پيتزا: 50 گرم‌
روغن‌ زيتون‌: 2 قاشق‌ سوپ‌خوري‌
خامه‌: 4 قاشق‌ سوپ‌خوري‌
اسپاگتي‌: 400 گرم‌
كالباس‌: 130 گرم‌
سير: يك‌ حبه‌
آب‌: 8 پيمانه‌
نمك‌ و فلفل‌: به‌ ميزان‌ لازم‌

طرز تهيه
 

ابتدا آب‌ را به‌ همراه‌ كمي‌ روغن‌ و نمك‌ روي‌حرارت‌ قرار دهيد تا به‌ جوش‌ بيايد، پس‌ از آن‌،اسپاگتي‌ را داخل‌ آب‌جوش‌ بريزيد و بگذاريدبپزد، توجه‌ داشته‌ باشيد هنگامي‌ كه‌ اسپاگتي‌ راداخل‌ آبكش‌ مي‌ريزيد بايد كاملا نرم‌ شده‌ باشد.سپس‌ سير را خرد كرده‌ و در باقي‌مانده‌ روغن‌كمي‌ تفت‌ دهيد تا رنگ‌ آن‌ طلايي‌ شود، سپس‌كالباس‌ را كه‌ از قبل‌ خرد كرده‌ايد، به‌ مواد اضافه‌كنيد و هنگامي‌ كه‌ كالباس‌ كاملا سرخ‌ شد، آن‌ را ازروي‌ حرارت‌ برداريد و اسپاگتي‌ آبكش‌ شده‌ را به‌آن‌ اضافه‌ كنيد. سپس‌ پنير را رنده‌ كرده‌ و باتخم‌مرغ‌ و خامه‌ مخلوط كنيد و نمك‌ و فلفل‌ را نيزبه‌ آن‌ اضافه‌ كنيد و سپس‌ مواد را روي‌ اسپاگتي‌بريزيد و ظرف‌ را روي‌ حرارت‌ ملايم‌ قرار دهيد.پس‌ از مدتي‌ اسپاگتي‌ را درون‌ ظرف‌ برگردانيد تاتخم‌مرغ‌ها كمي‌ بسته‌ شوند و به‌ اسپاگتي‌ بچسبند.توجه‌ داشته‌ باشيد كه‌ اين‌ غذا بيش‌ از حد روي‌حرارت‌ نماند. هنگام‌ سرو كردن‌ اين‌ غذا بايد آن‌را درون‌ ظرفي‌ بريزيد كه‌ كمي‌ گرم‌ باشد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image