اسپاگتي اين غذاي پرطرفدار دنيا، در انواعگوناگون تهيه ميشود و هر محلي به سليقه خودآن را درست ميكنند، اين شماره طرز تهيهاسپاگتي يوناني را براي شما شرح ميدهيم:
? مواد لازم :
تخممرغ: 4 عدد
پنير پيتزا: 50 گرم
روغن زيتون: 2 قاشق سوپخوري
خامه: 4 قاشق سوپخوري
اسپاگتي: 400 گرم
كالباس: 130 گرم
سير: يك حبه
آب: 8 پيمانه
نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا آب را به همراه كمي روغن و نمك رويحرارت قرار دهيد تا به جوش بيايد، پس از آن،اسپاگتي را داخل آبجوش بريزيد و بگذاريدبپزد، توجه داشته باشيد هنگامي كه اسپاگتي راداخل آبكش ميريزيد بايد كاملا نرم شده باشد.سپس سير را خرد كرده و در باقيمانده روغنكمي تفت دهيد تا رنگ آن طلايي شود، سپسكالباس را كه از قبل خرد كردهايد، به مواد اضافهكنيد و هنگامي كه كالباس كاملا سرخ شد، آن را ازروي حرارت برداريد و اسپاگتي آبكش شده را بهآن اضافه كنيد. سپس پنير را رنده كرده و باتخممرغ و خامه مخلوط كنيد و نمك و فلفل را نيزبه آن اضافه كنيد و سپس مواد را روي اسپاگتيبريزيد و ظرف را روي حرارت ملايم قرار دهيد.پس از مدتي اسپاگتي را درون ظرف برگردانيد تاتخممرغها كمي بسته شوند و به اسپاگتي بچسبند.توجه داشته باشيد كه اين غذا بيش از حد رويحرارت نماند. هنگام سرو كردن اين غذا بايد آنرا درون ظرفي بريزيد كه كمي گرم باشد.
منبع: www.vista.ir