? مواد لازم
? نمک
? 100 گرم قارچ خرد شده
? سه فنجان گوجه فرنگي
? نيم کيلو گوشت خرد شده
? 450 گرم نودلز يا ماکاروني
? يک عدد پياز متوسط خرد شده
? يک عدد فلفل دلمه خرد شده
? سه حبه سير
? کمي روغن زيتون يا روغن هسته انگور
? يک فنجان و نيم ذرت کنسرو شده
? نصف فنجان زيتون خرد شده
? طرز تهيه
قابلمه اي را روي حرارت ملايم گذاشته و در آن روغن بريزيد. سپس ماکاروني را در آن بپزيد. اگر از نودلز استفاده مي کنيد، چهار دقيقه براي پختن آن کافي است. دو قاشق مرباخوري روغن در تابه اي ريخته و پياز را با فلفل دلمه اي در آن بريزيد و آنقدر حرارت دهيد تا کاملاً پخته و نرم شود. سپس سير را به آن بيفزاييد و بعد از يک دقيقه گوجه فرنگي ها را اضافه کنيد. پس از 10 دقيقه اين مواد کاملاً تفت داده خواهند شد. در تابه ديگري دو قاشق مرباخوري روغن بريزيد و سپس نيمي از گوشت را به آن اضافه کنيد و صبر کنيد تا تفت داده شود. باقيمانده گوشت را به تابه اول بيفزاييد و کاملاً با هم مخلوط کنيد. در تابه دوم قارچ را اضافه کنيد و صبر کنيد تا تفت بگيرد. سپس تمام مواد را در ظرف مناسبي با هم مخلوط کنيد و براي نيم ساعت آن را درون فر با حرارت ملايم قرار دهيد.
منبع:www.vista.ir /ج