? مواد لازم:
? فيله يا سينه مرغ 1 کيلو
? تخم مرغ 6 عدد
? آرد گندم: 200 گرم يا 2 پيمانه
? ماءالشعير : يک پيمانه
? فلفل سياه يک قاشق چايخوري
? زعفران آب شده 2 قاشق سوپخوري
? آبليمو : 2 پيمانه
? شکر : 2قاشق سوپخوري
? ليموترش : 5 عدد يا 100 گرم
? خيارشور: 300 گرم
? گوجه فرنگي 200 گرم
? نمک :1 قاشق سوپخوري
? نخود فرنگي : 2 پيمانه يا 200 گرم
? روغن مايع:400 گرم
? کره: 50 گرم
? جعفري: 200 گرم
? طرز تهيه سس و فيله مرغ پفکي:
سفيده تخم مرغها را جدا ميکنيم و با همزن برقي خوب ميزنيم تا حسابي پف کند.ادويه و زعفران نمک را به مخلوط افزوده وسپس آرد و بعد ماءالشعير را به آن مي افزاييم.. آرام آرام هم ميزنيم به طوري که سفتي مايع مانند ماست شود.حالا فيله مرغها را تکه کرده و در داخل سس ميزنيم و سپس در روغن سرخ ميکنيم تا جايي که دو طرف سينه مرغ طلايي شود و آن را در صافي ميگذاريم تا روغن اضافي آن گرفته شود .سپس در ديس چيده و سرو ميکنيم.
هويج را ميپزيم و با نخود فرنگي, آبلبمو , شکر و کره ميگذاريم تا يکي دو جوش ملايم بزند .
اين مخلوط را کنار فيله ها در ديس بگذاريد و دور غذا را براي تزئين ميتوانيد با ليمو و خيار شور و جعفري تزئين کنيد.
منبع: www.vista.ir /ج