?مـــــواد لازم :
?آرد نخودچي نرم :: 3 پيمانه (معادل 600 گرم)
?پودر شكر :: 150 گرم
?روغن جامد :: دو قاشق چايخوري
?هل كوبيده و خلال پسته :: مقداري
?طـــــرز تهيه :
پودر شكر و روغن را با همزن برقي مي زنيم تا بصورت كرم درآيد. هل و آرد نخودچي را هم در مايع ريخته و خوب ورز مي دهيم تا خمير چسبندگي پيدا كند. اگر خمير چسبندگي پيدا نكرد ميتوانيد يكبار آنرا از چرخ گوشت رد كنيد سپس خمير را در كيسه نايلوني ريخته و ميگذاريم به مدت بيست و چهار ساعت بماند اين خمير هرچه بيشتر بماند نتيجه كار بهتر خواهد شد خمير را روي سطحي صاف به قطر يك سانتي متر پهن كرده و با قالب مخصوص نان نخودچي قالب مي زنيم بعد روي قالبها خلال پسته يا پودر پسته مي ريزيم و آنها را در سيني مي چينيم. سيني شيريني را درون پنجره وسط فر قرار مي دهيم كه با حرارت 375 درجه فارنهايت گرم شده به مدت پانزده الي بيست دقيقه قرار مي دهيم. وقتي نان نخودچيها را از فر در مي آوريم چون نرم است بايد هفت الي هشت ساعت در محلي خنك بماند بعدا آنها را از درون سيني برداشته و در ظرف مورد نظر مي چينيم .
منبع:www.vista.ir /ج