|
سبزيهاي مخلوط
-(4 Body)
|
سبزيهاي مخلوط
Visitor
366
Category:
دنياي فن آوري
? مواد لازم: نخود سبز=1 کيلو لوبياي سبز=500 گرم هويج=500 گرم شلغم=500 گرم پياز ريز سفيد=250 گرم نعناع و ترخان خرد شده=2 قاشق سوپخوري روغن زيتون=100 گرم(نصف ليوان) نمک و فلفل=بقدر کافي ? طرز تهيه: سبزيها بايد بشکل مطلوبي طبخ شوند و براي اين منظور بايد دقت شود که تمام سبزيها در نهايت تازگي باشند و موقع طبخ زياد پخته و له نشده فرم خود را از دست ندهند. لوبيا را پس از تميز کردن به صورت ريز خرد ميکنيم. 2 تا 3 ليوان آب را در يک ظرف جوش ميآوريم،بلافاصله لوبيا را در آب جوشان مي ريزيم. 1 قاشق مرباخوري جوش شيرين نيز به آن اضافه ميکنيم و بي آنکه در ظرف را ببندبم، ميگذاريم بپزد. در اواخر طبخ کمي نمک به آن ميزنيم و بعد از 1 تا 2 جوش لوبيا را در آبکش ميريزيم تا آب آن برود. بعد کمي آب سرد روي آن ميدهيم تا سبز و خوش رنگ بماند. نخود را به همين ترتيب ميپزيم. براي پختن نخود،نصف قاشق مرباخوري جوش شيرين کافي است. پياز را پوست ميکنيم و ميشوييم. آن را هم با آب و کمي نمک در يک ظرف دربسته و با حرارت ملايم مي پزيم،بطوري که له نشود. شلغم را پس از پوست کندن به صورت چهار گوش خرد مي کنيم،هويج را هم مانند شلغم پوست گرفته به همان ترتيب ميبريم. سپس هر دو را ميشوييم و با کمي آب و کمي نمک روي حرارت ملايم ميپزيم. کمي نمک و فلفل به روغن زيتون ميزنيم و آن را با ترخان و نعناع خرد شده مخلوط ميکنيم. همه سبزيهاي پخته را در آن مي ريزيم و بهم ميزنيم.بعد همه را در ظرف بلور مناسبي ميريزيم و همراه با هر نوع گوشتي که بخواهيم مصرف ميکنيم. منبع: www.vista.ir /ج
|
|
|