? مواد لازم براي چهار نفر
? يک قاشق مرباخوري روغن زيتون
? يک عدد پياز کوچک
? يک حبه سير
? يک فنجان آب گوجه يا دو قاشق رب
? يک فنجان قارچ خرد شده
? يک چهارم فنجان زيتون خرد شده
? يک قاشق مرباخوري پونه
? يک چهارم قاشق مرباخوري نمک
? يک هشتم قاشق مرباخوري فلفل
? هشت عدد فيله مرغ
? طرز تهيه
در تابه بزرگي روغن زيتون را ريخته و سپس روي حرارت ملايم قرار دهيد. سپس پيازهاي خرد شده را به آن اضافه کنيد و براي سه دقيقه تفت دهيد تا نرم شود.
سپس سير له شده را به آن اضافه کرده و يک دقيقه صبر کنيد.
حالا قارچ، گوجه، زيتون خرد شده، پونه و نمک و فلفل را اضافه کرده و صبر کنيد تا براي چند دقيقه با هم آميخته شوند.
فيله ها را در تابه ديگري قرار داده و سپس مواد را روي آن بريزيد و صبر کنيد تا براي 10 دقيقه مواد با فيله آميخته شده و مرغ ها علاوه بر پخته شدن طعم دار هم شود.
اين غذا را با نان يا برنج مي توان ميل کرد.
منبع: www.vista.ir /ج