مواد لازم:
آرد سفيد : 1.5 فنجان
رداستار : 1 قاشق مربا خوري
آب : 2.25 فنجان
شکر : 1.5 فنجان
آب ليموترش : 1 قاشق سوپخوري
هل : 1 قاشق سوپخوري
گلاب : 1 قاشق سوپخوري
عسل : 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
رودستار را با کمي آب گرم مخلوط ميکنيم ميگذاريم بماند تا کاملاً حل شود بعد داخل يک و نيم فنجان آب ميريزيم و آرد را اضافه مينمائيم و خوب هم ميزنيم تا کاملاً مخلوط شود بعد در حدود نيمساعت در جاي کمي گرم ميگذاريم بماند بعد روغن مايع فراوان را داغ ميکنيم و بعد مايه را در قيف مخصوص ريخته خطوطي دايره وار بهطوري که يکديگر را قطع کند در روغن داغ شده ميپذيم. (در صورتيکه زولبيا خوب پف نکرد جوش شيرين را با مايه مخلوط ميکنيم) به همين طريق زولبيا را آماده ميکنيم و دو طرف آن را سرخ نموده بلافاصله در شربت زولبيا که ذيلاً دستور آن داده شده مياندازيم.
? طرز درست کردن شربت زولبيا و باميه:
يک پيمانه آب و شکر و گلاب را مخلوط ميکنيم و در ظرفي ميريزيم و روي آتش ميگذاريم تا جوش آيد و کاملاً غليظ شود بعد آبليمو را ميريزيم، يکي دو جوش که زد از روي آتش بر ميداريم و از صافي رد ميکنيم. ميتوانيد عسل و هل نيز برا افزودن طعم و بوي شربت به آن اضافه کنيد.
منبع:www.vista.ir /ج