? مواد لازم براي 4 نفر:
? فيله گوساله: 450 گرم
? سس سويا: 2 قاشق غذاخوري
? روغن سبزيجات: 2 قاشق غذاخوري
? ريشه گشنيز خرد شده : 3 تا 4 عدد
? فلفل سياه آسياب شده: 1 قاشق غذاخوري
? سير خرد شده: 2 حبه
? شکر : 1 قاشق غذاخوري
? سيبزميني مکعبي خرد شده: 350 گرم
? آب: 150 ميليگرم
? پيازچه خرد شده: 1 دسته
? برگ اسفناج: 225 گرم
? برنج پخته شده: به ميزان لازم.
? طرز تهيه:
گوشت گوساله را به صورت نوارهاي نازک ببريد و درون کاسهاي گود بريزيد. سس سويا، روغن، ريشه گشنيز، فلفل سياه، سير و شکر را درون مخلوطکن بريزيد، سپس آن را با گوشت مخلوط کنيد. 3 ساعت براي مزهدار شدن گوشت آن را در يخچال قرار دهيد. باقيمانده روغن را درون تابهاي گرم کنيد و گوشت را از موادي که براي مزهدار شدن به آن افزوديد جدا کنيد و 3 تا 4 دقيقه يا تا زماني که گوشت قهوهاي شود آن را تفت ميدهيم. سپس مواد مزهدار را با سيبزمينيها و آب مخلوط کنيد و بگذاريد 6 تا 8 دقيقه يا تا زماني که سيبزمينيها بپزد، بجوشد. پيازچه و اسفناج را به اين مخلوط اضافه کنيد و بگذاريد بپزند تا زماني که برگ اسفناج کمي نرم شود.
منبع: www.vista.ir /ج