? مواد لازم:
? مرغ؛ 8 قطعه
? فلفل دلمه؛ يک عدد
? پياز؛ يک عدد بزرگ
? گوجهفرنگي؛ 5 عدد متوسط
? سس گوجهفرنگي؛ 2 قاشق غذاخوري
? جعفري ريز شده؛ يک ليوان
? سير؛ 3 حبه
? زعفران؛ کمي
? پودر زنجبيل؛ يک قاشق چايخوري
? نمک، زردچوبه، دارچين، فلفل سياه و پودر ليمو عماني؛ به مقدار لازم
? زيتون؛ براي تزئين
? طرز تهيه:
1. قطعات مرغ را در ظرفي ريخته تمام سطح آن را به ادويه آغشته کنيد. سپس ظرف مرغ را به مدت 2 ساعت در يخچال بگذاريد تا ادويه خوب جذب مرغ شود.
2.قطعات مرغ را در کمي روغن سرخ کنيد.
3. پياز را به صورت حلقهاي ببريد و در کمي روغن آن را سرخ کنيد. سپس فلفل دلمه خلال شده را به اضافه گوجهفرنگي حلقه شده، جعفري ريز شده، سير، کمي زعفران حل شده در آب و سس گوجهفرنگي را به آن اضافه کرده و بگذاريد کمي در روغن تفت داده شوند.
4. مرغ سرخ شده را در ظرف پيرکسي ريخته، مواد بدست آمده را روي آن بريزيد.
5. ظرف مرغ را به مدت 40 دقيقه با حرارت 200 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد يا تا وقتي که قطعات مرغ خوب برشته شود.
6.روي آن را با زيتون تزئين کنيد.
منبع:www.vista.ir /ج