? مواد لازم براي 5نفر
? دو عدد فلفل دلمه اي قرمز
? چهار عدد گوجه فرنگي
? يک قاشق غذاخوري روغن زيتون
? چهار حبه سير خرد شده
? يک عدد فلفل خرد شده
? نمک
? 907 گرم آرد سمولينا
? يک و نيم قاشق چايخوري نمک
? سه فنجان آب
? چهار قاشق غذاخوري روغن زيتون
? شش قاشق غذاخوري روغن زيتون براي سرخ کردن
? زمان لازم: 40 دقيقه
اين نان سنتي متعلق به کوهستان هاي شمالي الجزاير است.
اين نام به همراه تخم مرغ نيمرو بسيار لذيذ است.
? طرز تهيه
ابتدا فلفل دلمه اي و گوجه فرنگي ها را کباب کنيد. پس از خنک شدن، پوست آنها را کنده و آنها را در کاسه بزرگي قرار دهيد. سپس دانه هاي فلفل را از درون آنها درآوريد.
يک قاشق غذاخوري روغن زيتون را درون ماهيتابه ريخته و روي حرارت متوسط آن را داغ کنيد سپس فلفل و سير را درون آن بريزيد تا پخته شود. آن را از روي حرارت برداشته و به گوجه فرنگي و فلفل اضافه کنيد. با استفاده از چاقو گوجه و فلفل ها را کاملاً له کنيد.
آرد سمولينا را در کاسه بزرگي ريخته، نمک و چهار قاشق غذاخوري روغن زيتون را به آن بيفزاييد. آب را به تدريج به آن بيفزاييد تا خميري حاصل شود که به دست شما نچسبد. حال خمير را به شش قسمت مساوي تقسيم کرده و آنها را به شکل توپي درآوريد.
براي هر نان، يک قاشق غذاخوري روغن زيتون در ماهيتابه ريخته و روي حرارت متوسط قرار دهيد. خمير را کمي صاف کنيد تا قطر آن بيش از نيم سانت نباشد، سپس آن را درون روغن انداخته و سرخ کنيد تا ترد شود.تکه هاي اين نان را درون سس تهيه شده زده و ميل کنيد.
منبع:www.vista.ir /ج