جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ناگفتني هاي شيريني پزي
-(0 Body) 
ناگفتني هاي شيريني پزي
Visitor 659
Category: دنياي فن آوري
رعايت برخي نكات ريز و به ظاهر جزيي مي تواند موفقيت شما را در پخت شيريني و يا كيكي بي عيب و نقص و خوشمزه تضمين كند. در اينجا به بعضي از اين نكته هاي كوچك اما مفيد اشاره مي كنيم.
- براي به دست آوردن نتيجه مطلوب پيش از هر چيز مواد مورد نياز در طبخ كيك يا شيريني را دقيقاً اندازه گيري كرده و آماده كنيد. همچنين به اندازه قالب هاي ذكر شده در دستور پخت كيك نيز توجه كنيد.
- حتماً فر را مدتي قبل از قرار دادن قالب محتوي مايه كيك در آن روشن كنيد و بگذاريد خوب گرم شود. در غير اين صورت كيك شما به اندازه كافي پف نمي كند و به اصطلاح خمير مي شود. همچنين به خاطر داشته باشيد زمان طبخ داده شده در دستورهاي طبخ كيك و شيريني براي فر گرم شده ذكر شده اند.
- اغلب براي جلوگيري از چسبيدن كيك در قالب داخل آن را چرب مي كنيم و يا كمي آرد در آن مي پاشيم. اما بهترين راه براي اين منظور استفاده از كاغذ روغني است. يك قطعه از اين كاغذها را به اندازه قالب مورد نظر ببريد و در كف قالب قرار دهيد سپس سطح روي كاغذ و ديواره هاي قالب را كمي چرب كنيد. پس از پخت كيك ابتدا ديواره ها را با استفاده از يك كارد از كيك جدا كنيد و سپس كيك را برگردانيد تا به راحتي از قالب خارج شود. حالا مي توانيد كاغذ روغني را از زير كيك جدا كنيد.

ناگفتني هاي شيريني پزي

- اگر كيك شما تنها از يك طرف پف كند به اين معني است كه اجاق فر شما نسبت به سطح زمين تراز نيست و يا طبقه اي كه در فر كيك بر روي آن قرار داشته تراز نيست.
- براي اينكه كيك پس از پخت بخار نكرده و خمير نشود آن را پس از خارج كردن از قالب بر روي يك شبكه سيمي سرد كنيد تا از همه طرف در معرض هوا بوده و سرد شود.
- در پخت كيك ها تازگي تخم مرغ اهميت زيادي دارد. براي تشخيص تازگي تخم مرغ آن را در يك ليوان آب قرار دهيد. اگر تخم مرغ در ته ليوان بماند بسيار تازه است. اگر در وسط ارتفاع ليوان شناور شود نسبتاً تازه است و اگر در سطح آب شناور شود به اين معني است كه تخم مرغ مدت زيادي مانده است و براي تهيه كيك مناسب نيست.
- هنگام افزودن مواد خشك كيك به مخلوط تخم مرغ و شكر از يك قاشق فلزي استفاده كنيد و آن را با سرعت حركت دهيد به صورتي كه در مخلوط عدد 8 انگليسي رسم شود.
- هنگامي كه سفيده تخم مرغ را براي سفت و سفيد شدن هم مي زنيد تميزي ظرف و همزن و عاري بودن آنها از چربي بسيار مهم است، زيرا چنانچه اين وسايل به كمترين ميزان چربي آلوده باشند سفيده تخم مرغ خوب كف نمي كند. براي اطمينان مي توانيد يك برش ليمو ترش را در سطح داخلي ظرف بكشيد تا چربي هاي احتمالي را از بين ببرد.
- هنگامي كه از قالب هاي كوچك متعدد براي پخت كيك يا شيريني استفاده مي كنيد براي تسهيل كار جابه جايي آنها به داخل و يا خارج از فر آنها را در يك قالب رولت يا سيني و از جنس ورق گالوانيزه بچينيد و سپس در فر قرار دهيد.
- براي جلوگيري از تغيير رنگ ميوه هايي مانند سيب و گلابي كه به صورت خرد شده در تزئين كيك ها و شيريني ها به كار مي روند آنها را با يك كارد استيل ببريد و سپس قطعات ميوه بريده شده را به آبليمو آغشته كنيد تا تغيير رنگ نداده و قهوه اي نشوند.
- براي تهيه براده هاي شكلات از يك پوست كن سبزيجات استفاده كنيد. از يك قطعه شكلات قطور با پوست كن لايه هايي جدا كنيد. لايه هاي شكلات به دليل نازكي لوله مي شوند و به شكل براده هاي كوچك و بزرگ درمي آيند.
- براي تزئين انواع كيك و شيريني مي توانيد از پودر نارگيل رنگي استفاده كنيد. براي رنگ كردن پودر نارگيل مقدار مورد نظر از آن را در يك ظرف گود بريزيد و چند قطره زعفران حل شده در آب يا يك تا دو قطره رنگ خوراكي بر روي آن بريزيد و با قاشق خوب مخلوط كنيد تا پودر نارگيل كاملاً رنگ بگيرد.
- اگر بر روي سطح شكلات هاله اي سفيد رنگ ايجاد شده است نگران نشويد، شكلات شما هنوز قابل استفاده است و اين لايه سفيد رنگ بر اثر قرار گرفتن شكلات در دماهاي مختلف و بالا آمدن كره آن به سطح شكلات ايجاد شده است و شكلات در صورتي كه از تاريخ مصرف آن نگذشته باشد قابل استفاده است.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image