موادلازم براي تهيه حدود 35 عدد بيسکويت:
کره/ 60 گرم
رنده پوست ليمو / 2 قاشق چايخوري
پودر شکر/ (220 گرم) 1 پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
آرد معمولي/ (200 گرم) 1 1/3 پيمانه
جوش شيرين/ ½ قاشق چايخوري
خامه ترش/ (125 ميلي ليتر) ½ پيمانه
کشمش پلويي/ (80 گرم) ½ پيمانه
پودر نارگيل/ (90 گرم) 1 پيمانه
کره، رنده پوست ليمو و شکر را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. تخم مرغ را اضافه مي کنيم، مي زنيم تا مخلوط شوند. آرد الک شده، جوش شيرين، خامه و کشمش را درآن مي ريزيم. از مخلوط گلوله هايي با قاشق چايخوري برمي داريم و در پودر نارگيل مي غلتانيم، آنها را به فاصله 3 سانتي متر ازهم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم، روي آنرا به آرامي تخت مي کنيم. سيني ها را به مدت 15 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند، مي گذاريم خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت