ماهي قزل آلا: يك عدد
آرد: يك قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ: يك عدد
ادويه: به مقدار لازم
پاستا: يك بسته
فلفل دلمه قرمز: يك عدد
پاستا: يك بسته
فلفل دلمه سبز: يك عدد
فلفل دلمه زرد: يك عدد
روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
تره و پيازچه: مقداري
گوجه فرنگي: 3 عدد
شيوه پخت:
1-ماهي قزل آلا را از ناحيه شكم برش داده،داخل آن را كاملاً تميز كنيد. استخوان آن را خارج كنيد.
2- زرده تخم مرغ را بزنيد.
3- آرد، تخم مرغ، ادويه ونمك را با هم مخلوط كنيد.
4- ماهي را به مخلوط فوق آغشته نماييد.
5- سيخ هاي چوبي را داخل ماهي كنيد.
6- ماهي را به صورت شناور داخل روغن سرخ كنيد.
7- پاستا را بزنيد.
8- سبزي جات رنگي شامل، گوجه فرنگي، فلفل دلمه قرمز و زرد و سبز را خرد كنيد.
9- پيازچه و تره را خرد كنيد.
10- پاستا، سبزي جات، نمك و روغن زيتون را با هم مخلوط كنيد.
11- ماهي را به همراه مخلوط پاستا داخل ظرف ريخته و ميل نماييد.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره 79