مواد مورد نياز:
پياز: يك عدد
گوشت گوسفندي: 350 گرم
سيب زميني: دوعدد
آب: دو ليوان
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
نمك و ادويه: مقداري
باميه: 300 گرم
پيازچه خرد شده: مقداري
شيوه پخت:
1- پياز را به صورت رشته اي خرد كرده، داخل روغن تفت دهيد.
2- گوشت را خرد كرده، به پياز افزوده و تفت دهيد.
3- سيب زميني درشت خرد شده، رب گوجه فرنگي، مقداري ادويه، نمك به مواد اضافه كنيد.
4- دو ليوان آب به مواد بيفزاييد. بعد از جوش آمدن آب، حرارت را كم كنيد.
5- باميه ها را خشك كرده، داخل روغن با حرارت متوسط تفت دهيد.
6- باميه را داخل صافي بريزيد تا روغن اضافي آن گرفته شود.
7- باميه ها را به گوشت اضافه كنيد تا چند جوش بزند.
8- بعد از اين كه آب مواد خشك شد، آن را داخل ظرف مناسب ريخته، روي آن را با پيازچه خرد شده تزيين نماييد.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره 79