مواد لازم :
زردآلو : نيم كيلوگرم
شكر :500 گرم
آب :يك دوم پيمانه (125 ميلي ليتر)
روش تهيه :
زردآلوها را بشوئيد ،از وسط ببريد و هسته ي آن را جدا سازيد .شكررا در لابه لاي آن بپاشيد و آب را بيفزائيد و به مدت 4تا 5 ساعت در يخچال بگذاريد .آن گاه بدون درپوش ،با قدرت 100 درصد(900 وات ) به مدت 10 تا 12دقيقه درمايكروويو (تند پز) قراردهيد .در اين فاصله 2 بار آن را هم بزنيد.اينك مربا را داغ داغ درون شيشه هاي استريل شده بريزيد و درِ آن را محكم ببنديد ودر يخچال نگهداري كنيد.
يادآوري : مرباهائي كه پخت آن در مايكروويو انجام مي شود بايد زود مصرف شود.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44