مواد لازم براي 8 نفر :
سيب زميني استامبولي :1/5 كيلوگرم
سركه ي سفيد :2 قاشق چايخوري
سس خردل :يك قاشق چايخوري
روغن مايع يا روغن زيتون :3 قاشق چايخوري
پياز قرمز ريز خرد كرده :75 گرم (6 قاشق چايخوري)
سس مايونز :125 ميلي ليتر (يك دوم پيمانه)
ترخون خرد كرده 2 قاشق چايخوري
ساقه ي كرفس خرد كرده :1 عدد
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
برگ كرفس براي تزئين :به ميزان لازم
برگ ترخون براي تزئين :به ميزان لازم
روش تهيه
سيب زميني را با پوست در مخلوط آب ونمك ، به مدت 15 تا 20 دقيقه بپزيد و بعد صبر كنيد تا كاملا خنك شود .بعد آن را خرد كنيد . سپس در كاسه ي ديگري ،سركه و خردل را با هم مخلوط نمائيد و روغن را بيفزائيد .آن گاه پياز را به سيب زميني اضافه كنيد و مخلوط سركه ،خردل روغن را بيفزائيد .حالا سالاد را به مدت 30 دقيقه در يخچال نگه داريد .اكنون سس مايونز و ترخون را با هم مخلوط سازيد و همراه با كرفس ،نمك وفلفل ، به سالاد اضافه كنيد .اينكه سالاد را در كاسه ي مناسبي بريزيد و با برگ كرفس و ترخون تزئين و ميل نمائيد.
نكته ي خواندني
مصرف پياز،به پيشگيري و درمان بيماري هاي قلبي ،عروقي كمك مي كند.تركيبات موجود در پياز غلظت تري گليسيريد و كلسترول خون را كاهش مي دهند.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44