جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آسيب ها و جراحات کودکان(5)
-(4 Body) 
آسيب ها و جراحات کودکان(5)
Visitor 405
Category: دنياي فن آوري
خونريزي شديد

اگر كودكم شديداً خونريزي دارد، چه كار بايد بكنم؟
 

بايد به سرعت اقدام كنيد. اگر كودك شما هوشياري‌اش را از دست داده است يا به نظر مي‌رسد كه در حالت شوك قرار دارد، از يك نفر بخواهيد كه فورا با اورژانس تماس بگيرد و خودتان كمك‌هاي اوليه را شروع كنيد. كودك را در حالت درازكش بخوابانيد، در حالي كه پاهايش حدودا 15 سانتي‌متر بالاتر از سطح بدن قرار داشته باشند. اين كار موجب افزايش جريان خون به مغز و كاهش خطر شوك مي‌شود. در صورت امكان، عضو مجروح يا قسمتي را كه دچار خونريزي شده است بالاتر از سطح بدن قرار دهيد تا جريان خون به آن ناحيه كاهش پيدا كند.
سپس با استفاده از پارچه يا باند استريل، محل جراحت را مستقيم فشار دهيد. اگر هيچ چيز ديگري در دسترس نبود از كف دست خود استفاده كنيد (البته در صورت امكان، پس از شستن دست). فشار را به صورت ثابت و يكنواخت به محل جراحت وارد كنيد تا زماني كه خونريزي متوقف شود.
اگر خونريزي متوقف نشد، فشار را ادامه دهيد تا به حداقل برسد و كسي براي كمك بيايد. اگر باندي كه استفاده كرده‌ايد كاملا خون‌آلود شد، آن را برنداريد. در عوض، يك لايه ديگر روي آن اضافه كنيد. (نبايد لخته‌هايي كه به تدريج شكل گرفته‌اند را از بين ببريد) .
سعي كنيد آرام باشيد و كودك را هم آرام كنيد. اضطراب موجب افزايش ضربان قلب مي‌شود كه در نتيجه خون بيشتري به سمت ناحيه آسيب‌ديده فرستاده خواهد شد.
همين كه خونريزي متوقف شد، بگذاريد باند يا پارچه روي جراحت بماند. براي حفظ فشار، يك باند ديگر (يا يك نوار پلاستيكي) را محكم دور باند و محل جراحت ببنديد. ( البته آن را بيش از حد سفت نكنيد زيرا نبايد گردش خون كودك متوقف شود) .
اگر كودك شما بيدار و به هوش است، در اسرع وقت او را به نزديك‌ترين اورژانس برسانيد. اگر گيج يا منگ است، با اورژانس تماس بگيريد.

آيا مي‌توانم براي متوقف كردن خونريزي از شريان‌بند) تورنيكه) استفاده كنم؟
 

خير. شريان‌بند خونريزي را متوقف مي‌كند اما اين كار را با قطع جريان خون به منطقه زير محل بسته شدن شريان‌بند انجام مي‌دهد و اين كار مي‌تواند موجب بروز صدمات جدي و درد شديد شود. به همين دليل است كه متخصصين، استفاده از شريان‌بند را فقط براي شديدترين جراحات (مثل قطع يا لِه شدن اندام) و زماني كه هيچ روش ديگري براي متوقف كردن خونريزي وجود نداشته باشد توصيه مي‌كنند. اگر نمي‌توانيد خونريزي را با فشار مستقيم كنترل كنيد، با اورژانس تماس بگيريد.
منبع: www.ninisite.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image