مواد مورد نياز:
ماكاروني: يك بسته
پياز: يك عدد
روغن: مقداري
ادويه: نصف قاشق چاي خوري
دارچين: يك سوم قاشق چاي خوري
آبليمو: يك قاشق غذاخوري
نمك: مقداري
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
1- ماكاروني را آب كش كرده و دم كنيد.
2- پياز را خرد كرده، داخل روغن سرخ كنيد.
3- قارچ را شسته، خشك كرده، به صورت ريز خرد كنيد.
4- قارچ خرد شده را به پياز افزوده و خوب تفت دهيد.
5- مقداري آبليمو، رب گوجه فرنگي، ادويه، دارچين و نمك را به آن افزوده و خوب هم بزنيد.
6- يك فنجان آب به مواد بيفزاييد.
7- بعد از جوش آمدن آب، حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد مواد خوب پخته و غليظ شود.
8- نهايتاً ماكاروني را داخل ديس كشيده، سس را روي آن ريخته و ميل نماييد.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره 79