مواد لازم براي تهيه
هويج / نيم کيلو
کلم/ يک عدد
خيار/ يک کيلو
سير/ نيم کيلو
فلفل دلمه اي / 5 عدد
گوجه فرنگي رسيده/ چند عدد
سيب زميني مخصوص ترشي( سيوي بن عه رز)/ چند عدد
نمک/ بمقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا تمام اين مواد را بعد از تميز کردن و شستشو و آبکشي از چرخ گوشت رد کرده و با هم مخلوط کنيد و مقداري نمک به آن اضافه کنيد و در ظرف مخصوص ريخته سرکه روي آن بريزيد و سر آن را گذاشته و در جاي خنک قرار دهيد بعد از چند روز ليته آماده مي شود.
منبع:نشريه آشپزي کردستان