جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كراكت هاي پنير و كنجد
-(3 Body) 
كراكت هاي پنير و كنجد
Visitor 423
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 40 عدد:
تخم مرغ : 2 عدد
پنير گودا يا چدار رنده كرده : 250 گرم (2 پيمانه)
پنير پارمزان رنده كرده: دو سوم پيمانه
آرد : 2 قاشق سوپخوري
كنجد : يك چهارم پيمانه
پيازچه ي خرد كرده : 1 قاشق سوپخوري
كنجد اضافي : 2 قاشق سوپخوري
روغن براي سرخ كردن : به ميزان لازم

كراكت هاي پنير و كنجد

روش تهيه
تخم مرغ ها،هر دو پنير،آرد،كنجد و پيازچه را در كاسه ي دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد به خوبي با هم مخلوط شوند.آن گاه روي مخلوط را بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه در يخچال نگه داريد . سپس هر بار به اندازه ي 2 قاشق چايخوري از اين مايه را برداريد و به شكل بيضي درآوريد و در كنجد اضافي بغلتانيد.حالا كراكت ها را در ظرف مناسبي بچينيد و به مدت تقريبي يك ساعت ، در يخچال نگه داريد . بعد آنها را در روغن داغ سرخ كنيد تا طلائي رنگ شوند.اكنون كراكت ها را روي هوله ي كاغذي آشپزخانه بگذاريدتا روغن اضافي اش گرفته شود.بعد را در ظرف مناسبي بچينيد و نوش جان نمائيد.
نكته ي خواندني
كلسيم از املاح معدني موجود در كنجد است . بنابراين مصرف كنجد در پيشگيري از پوكي استخوان وكاهش چگالي استخوان مفيد مي باشد.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image