پلاو- انواع پلو
مواد لازم براي مصرف 5 نفر
برنج ايراني دم سياه/ يک کيلو
روغن / بمقدار لازم
نان لواش/ يک قرص
نمک، زيره و زعفران/ بمقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا برنج را پس از پاک کردن و شستن 2 ساعت در آب ولرم خيسانده و مقداري نمک درشت روي برنج مي ريزيد سپس 3 کاسه آب در قابلمه ريخته روي اجاق قرار دهيد تا بجوش آيد در حين جوشيدن آب، برنج را در قابلمه ريخته تا حدي که برنج نرم شود بعد از آن برنج را در صافي ريخته يک کاسه آب سرد بر روي برنج بپاشيد قابلمه را دوباره بر روي اجاق گذاشته نصف روغن را ريخته تا داغ شود کناره نان لواش را گرفته مقداري از روغن داغ را برداشته و در کاسه ريخته نان لواش را در ته ديگ پن کرده برنج را در ديگ ريخته روغن داغ را با يک ليوان آب گرم با کفگير بر روي برنج بپاشيد و خفه کن را روي قابلمه گذاشته حرارت آتش را کم کرده تا دم بکشد هنگام کشيدن پلو، در ديس مقدار مانده روغن را داغ کرده بر روي برنج دم کشيده بريزيد زعفران را در کمي آب گرم حل کرده بر روي ديس برنج بصورت تزئيني بريزيد در صورت دلخواه مقداري زيره کوبيده را هم اضافه کنيد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان