مواد لازم براي مصرف 6 نفر
گوشت گوساله بدون استخوان/ نيم کيلو
آلبالوي رسيده/ نيم کيلو
پياز/ 2 عدد
روغن، نمک و زردچوبه/ بمقدار لازم
شکر/ يک استکان
طرز تهيه:
ابتدا پياز را با روغن سرخ کرده گوشت خرد و ريز شده را با پياز داغ تفت مي دهيد و 2 کاسه آب و نمک و زردچوبه اضافه نموده بر روي آتش قرار داده تا بپزد، هسته آلبالو را جدا کرده هنگامي که گوشت کاملاً پخته شد آلبالو و شکر را به غذا اضافه کنيد، اگر چنانچه آلبالو شيرين باشد از شکر کمتري استفاده کنيد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان