خوه ريشت ئالو و بوخارا- خورش آلوبخارا
مواد لازم براي مصرف 10 نفر
گوشت گوساله بدون استخوان/ يک کيلو
آلو بخارايي/ يک بسته نيم کيلوئي
شکر/ يک فنجان
پياز/ 2 عدد
روغن، نمک و زردچوبه/ بمقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا پياز را در روغن سرخ کرده گوشت خرد و ريز شده را در پيازداغ تفت داده نمک و زردچوبه را بمقدار لازم ريخته بر روي اجاق گاز قرار مي دهيد 10 دقيقه پيش از کشيدن غذا، آلو را با هسته همراه شکر اضافه مي نمائيد حرارت اجاق را کم کرده تا جا بيفتد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان