جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بدترين آزار
-(0 Body) 
بدترين آزار
Visitor 313
Category: دنياي فن آوري

آزار عاطفي کودکان، بدترين آزار است
 

وقتي از کودک‌آزاري صحبت به ميان مي‌‌آيد، بيشتر افراد به سوءرفتارهاي فيزيکي مانند کتک زدن بچه‌ها و پرخاش و يا هر نوع آزارجسمي آنها مي‌انديشند. البته بعضي هم هستند که مي‌دانند نوع ديگري از آن، مثل سوءرفتار جنسي نيز وجود دارد. اما به راستي چند درصد از شما با سوءرفتار عاطفي يا رواني آشنا هستيد و همواره دقت مي‌کنيد که مبادا ديگران، به ويژه کودکان را مورد سوءرفتار عاطفي قرار دهيد؟! در اين يادداشت سعي مي‌کنم شما را با سوءرفتار عاطفي آشنا کنم.
بسياري از کودکان و بزرگسالان به دليل ناآگاهي مورد اين سوءرفتار قرار مي‌گيرند. هرچند نمونه‌هايي ناشي از تعمد در اين کار، بعضا ديده مي‌شود. همه سوءرفتارها چه جسمي، چه جنسي و چه عاطفي آثار مخربي بر سلامت روان و رشد و نمو جسمي و رواني دارند اما در اين بين، سوءرفتار عاطفي از اثرات نامطلوب بيشتري برخوردار است. در واقع به حالت شديد و مداوم آزار‌هيجاني، کلامي و طرد کردن که باعث مختل شدن رشد جسمي و امکان نرسيدن کودک به قابليت‌هاي گوناگون وجود او شود، سوءرفتار عاطفي مي‌گوييم. نمونه‌هاي فراواني را از اين سوءرفتار مي‌توانيم نام ببريم اما به چند مورد اکتفا مي‌کنم.
شما با انجام هر يک از کارهاي زير کودکان خود را مورد آزار‌ عاطفي قرار مي‌دهيد:
1) تحقير و دست کم گرفتن کودک
2) محدود کردن بيش از حد او
3) جلوگيري از ارتباط با همتاها و عدم اجازه براي بازي
4) تمسخر و انگ زدن‌هايي چون «تو نمي‌فهمي!» «تو به جايي نمي‌رسي»
5) سپر بلا کردن بچه‌ها، مثلا بعضي والدين بچه‌ها را درگير فعاليت‌هايي مي‌کنند که مختص بزرگسالان است. مادري يک جنس معيوب را از مغازه‌دار مي‌خرد و چون مي‌داند احتمال درگيري با فروشنده را هنگام باز پس دادن خواهد داشت، از فرزندش مي‌خواهد آن را پس بدهد و اين بچه مورد هدف پرخاشگري فروشنده قرار مي‌گيرد.
6) ارعاب و تهديد به هر شکلي که باشد از يک دوستت ندارم تا «ديگه مامانت نيستم» مي‌تواند آزار رواني مخربي باشد.
7) تبعيض بين فرزندان
8) انتظارات نامتناسب با سن کودک يا شرايط جسمي‌اش
9) انتظار از اينکه کودک نقش‌هايي را عهده‌دار شود که مربوط به او نيست. مثلا در هنگام درگيري والدين دخالت کند و يا نقش قاضي را بازي کند.
10) خشونت خانگي مانند تماشاچي دايم دعواهاي والدين بودن
منبع: http://www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image