با تهيه عصارههاي مختلف در منزل ميتوان سوپها و سسهاي مختلف را خوشمزه کرد.
عصاره ماهي
مواد لازم:
2 کيلوگرم ماهي پاک شده و بدون استخوان
1عدد پياز متوسط ساطوري شده
1عدد ساقه ي کرفس ساطوري شده
1عدد تره فرنگي حلقه شده
6 دانه فلفل سياه
1عدد برگ بو
1عدد ليموترش
2 ليتر آب
نمک به مقدار لازم
? طرز تهيه:
ماهي را تميز کرده، چشم ها و آبشش ها، زوائد استخواني دم و سر را کاملاً درآورده و تميز مي کنيم.
استخوان هاي بزرگ، دم و سر ماهي را به مدت 10 دقيقه در کاسه ي محتوي آب و نمک قرار مي دهيم.
مواد درون کاسه را آب کشي کرده و به همراه پياز،آب ليمو ترش، تره فرنگي، ساقه ي کرفس ساطوري شده، فلفل، برگ بو و آب در قابلمه اي مي ريزيم تا بجوشد (در هنگام جوشيدن مرتب هم مي زنيم).
آب درون قابلمه را از صافي عبور داده و بعد در يخچال مي گذاريم، بدين ترتيب 5/1 ليتر عصاره ي ماهي به دست ميآيد.
منبع: www.vista.ir