جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چگونه سوپ خود را خوشمزه کنيم؟
-(4 Body) 
چگونه سوپ خود را خوشمزه کنيم؟
Visitor 261
Category: دنياي فن آوري
با تهيه عصاره‌هاي مختلف در منزل مي‌توان سوپ‌ها و سس‌هاي مختلف را خوشمزه کرد.

عصاره ماهي
 

مواد لازم:
 

2 کيلوگرم ماهي پاک شده و بدون استخوان
1عدد پياز متوسط ساطوري شده
1عدد ساقه ي کرفس ساطوري شده
1عدد تره فرنگي حلقه شده
6 دانه فلفل سياه
1عدد برگ بو
1عدد ليموترش
2 ليتر آب
نمک به مقدار لازم

? طرز تهيه:
 

ماهي را تميز کرده، چشم ها و آبشش ها، زوائد استخواني دم و سر را کاملاً درآورده و تميز مي کنيم.
استخوان هاي بزرگ، دم و سر ماهي را به مدت 10 دقيقه در کاسه ي محتوي آب و نمک قرار مي دهيم.
مواد درون کاسه را آب کشي کرده و به همراه پياز،آب ليمو ترش، تره فرنگي، ساقه ي کرفس ساطوري شده، فلفل، برگ بو و آب در قابلمه اي مي ريزيم تا بجوشد (در هنگام جوشيدن مرتب هم مي زنيم).
آب درون قابلمه را از صافي عبور داده و بعد در يخچال مي گذاريم، بدين ترتيب 5/1 ليتر عصاره ي ماهي به دست مي‌آيد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image