? مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
رب گوجه فرنگي : 3 قاشق سوپخوري
پياز داغ عسلي : 0.25 فنجان
سير : 1 عدد
نمک : 1 قاشق مربا خوري
شکر : 1 قاشق مربا خوري
فلفل : 0.25 قاشق مربا خوري
مرزه : 0.5 قاشق مربا خوري
پنير پيتزا : 0.5 فنجان
نان سفيد : 0.25 قاشق مربا خوري
? طرز تهيه
پياز را عسلي سرخ ميکنيم گوشت چرخ شده را داخل پياز داغ نموده تفت ميدهيم.نمک و فلفل و پاپريکا و نمک سير شکر و رب گوجه فرنگي را به آن اضافه ميکنيم.پس از تفت دادن آب در آن ريخته ميگذاريم بپزد.آبش که به کلي تمام شد مرزه ساطوري شده يا گرد مرزه خشک را در آن ميريزيم و اگر ميل داشته باشيم يک قاشق مربا خوري دارچين به آن اضافه نموده از روي آتش بر ميداريم و داخل پيتزا پهن مينمائيم.پنير رنده شده را روي آن پاشيده در فر 350 درجه درجه براي مدت 25 دقيقه قرار ميدهيم.پس از 25 دقيقه روي پيتزا کاملاً طلائي شده از فر بيرون ميآوريم وهمچنان داغ سر ميز ميبريم .
تبصره: پيتزا غذائي است ايتاليائي ولي بهعلت خوش مزه بودن و آساني طبخ در تمام دنيا استفاده ميشود و يکي از غذاهاي پر طرفدار بهشمار ميآيد
منبع: www.vista.ir