جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آشپزي
-(3 Body) 
آشپزي
Visitor 302
Category: دنياي فن آوري
با فرا رسيدن سال جديد بعضي از خانواده ها تغييراتي در برنامه غذايي خود ايجاد مي کنند و يکي از مواردي که شايد ميزان مصرف آن بيشتر شود، ماهي است. البته به لحاظ علمي هم يکي از غذاهايي که مصرف آن حداقل هفته اي دو بار براي خانواده ها توصيه مي شود، ماهي و موارد مشابه آن است.براي پختن ماهي روش هاي گوناگوني وجود دارد که به بعضي از آن ها اشاره مي شود و البته مواد اصلي لازم در اين روش ها ثابت است و شما مي توانيد از اين شيوه ها براي طبخ انواع ماهي ها استفاده کنيد.

? مواد لازم:
 

? ماهي قزل آلاي کامل: به تعداد نفرات
? آرد سفيد معمولي: به مقدار لازم
? نمک، آبليمو، زعفران دم کرده: به اندازه کافي

? طرز تهيه:
 

بگذاريد ماهي پس از شستن به طور کامل خشک شود. سپس مقداري آبليمو، نمک و زعفران را مخلوط کنيد و ماهي را در آن بخوابانيد. البته تمام سطح ماهي و داخل شکم آن را بايد با آبليمو و نمک و زعفران آغشته و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود.سپس تمام سطح ماهي را با آرد سفيد بپوشانيد و آن را در روغن با حرارت ملايم خوب سرخ کنيد.
1. پس از مزه دار کردن ماهي به روش قبل، با استفاده از توري مخصوص يا کباب پز، ماهي را روي حرارت ملايم کباب کنيد.
2. به مواد لازم در روش اول آرد سوخاري، 2 عدد زرده تخم مرغ، يک تخم مرغ کامل و ماست نيز اضافه کنيد.ماست و زعفران را با زرده تخم مرغ، نمک و آبليمو مخلوط کنيد و در يک ديس لبه دار بريزيد. سپس ماهي ها را داخل آن قرار دهيد به طوري که تمام سطح ماهي از اين مواد پوشيده شود و آن را به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد.سپس تخم مرغ کامل را در ظرفي جداگانه بشکنيد و به طور کامل هم بزنيد و ماهي ها را به آن آغشته کنيد و سپس پشت و روي ماهي ها را با آرد سوخاري و سپس با آرد سفيد بپوشانيد وآن ها را با حرارت ملايم در روغن سرخ کنيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image