جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيراشکي گوشت
-(1 Body) 
پيراشکي گوشت
Visitor 307
Category: دنياي فن آوري

? مواد لازم:
 

گوشت چرخ کرده : 250 گرم
تخم مرغ پخته : 2 عدد
پياز داغ عسلي : 0.5 فنجان
جعفري ساطوري شده : 0.5 فنجان
پاپريکا : 0.25 قاشق مربا خوري
فلفل : 0.25 قاشق مربا خوري
دارچين : 0.25 قاشق مربا خوري
پياز : 1 قاشق سوپخوري

? طرز تهيه
 

گوشت را تفت مي‌دهيم پياز داغ عسلي را اضافه مي‌کنيم کمي آب ريخته مي‌گذاريم بپزد پاپريکا، فلفل، نمک، دارچين، آبليمو و سس گوجه فرنگي را اضافه مي‌کنيم پس از پخته شدن به‌طوري که آب گوشت کاملاً بر چيده و تمام شد تخم مرغ‌هاي پخته را روي گوشت رنده مي‌کنيم. از روي آتش برميداريم و جعفري ساطوري را مخلوط نموده هم مي‌زنيم مايه براي پيروشکي حاضر خواهد بود.خمير پراشکي را مطابق با دستورالعمل آمده در پيراشکي آماده مي‌کنيم.خمير را به دانه‌هاي خيلي کوچک در مي‌آوريم و آن را با دست باز مي‌کنيم.مايه گوشت را وسط آن گذارده مي‌پيچيم.در قابلمه گودي که عميق باشد مقدار زيادي روغن مي‌ريزيم و آنها را در روغن سرخ مي‌کنيم.حرارت چراغ را کم مي‌کنيم تا پيراشکي کاملاً مغز پخت شود .از روغن بيرون آورده و سر ميز مي‌بريم.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image