? مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
تخم مرغ پخته : 2 عدد
پياز داغ عسلي : 0.5 فنجان
جعفري ساطوري شده : 0.5 فنجان
پاپريکا : 0.25 قاشق مربا خوري
فلفل : 0.25 قاشق مربا خوري
دارچين : 0.25 قاشق مربا خوري
پياز : 1 قاشق سوپخوري
? طرز تهيه
گوشت را تفت ميدهيم پياز داغ عسلي را اضافه ميکنيم کمي آب ريخته ميگذاريم بپزد پاپريکا، فلفل، نمک، دارچين، آبليمو و سس گوجه فرنگي را اضافه ميکنيم پس از پخته شدن بهطوري که آب گوشت کاملاً بر چيده و تمام شد تخم مرغهاي پخته را روي گوشت رنده ميکنيم. از روي آتش برميداريم و جعفري ساطوري را مخلوط نموده هم ميزنيم مايه براي پيروشکي حاضر خواهد بود.خمير پراشکي را مطابق با دستورالعمل آمده در پيراشکي آماده ميکنيم.خمير را به دانههاي خيلي کوچک در ميآوريم و آن را با دست باز ميکنيم.مايه گوشت را وسط آن گذارده ميپيچيم.در قابلمه گودي که عميق باشد مقدار زيادي روغن ميريزيم و آنها را در روغن سرخ ميکنيم.حرارت چراغ را کم ميکنيم تا پيراشکي کاملاً مغز پخت شود .از روغن بيرون آورده و سر ميز ميبريم.
منبع: www.vista.ir