مواد لازم براي مصرف 6 نفر
گوشت گوسفندي/ نيم کيلو
کنگر پاک کرده/ نيم کيلو
پياز/ 2 عدد
رب گوجه/ 2 قاشق
روغن/ بمقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل/ بمقدار لازم
نعناع، جعفري، گشنيز خرد شده/ نيم کيلو
طرز تهيه:
ابتدا پياز را در نصف روغن سرخ نموده و گوشت را خرد و ريز کرده در پيازداغ تفت داده 3 کاسه آب را اضافه کرده روي اجاق مي گذاريد تا بپزد سپس کنگر و سبزي خرد و ريز شده را با بقيه روغن تفت داده داخل غذا مي ريزيد نمک و زردچوبه را هم در غذا مي پاشيد شعله آتش را کم کرده تا بحال خود جا بيفتد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان