مواد لازم براي مصرف 5 نفر
گوشت گوسفندي بدون استخوان/ نيم کيلو
گيلاخه/ يک کيلو
پياز/ 2 عدد
روغن/ بمقدار لازم
رب گوجه/ 2 قاشق غذاخوري
نمک، فلفل و زردچوبه/ بمقدار لازم
لوبيا چشم بلبلي/ 150 گرم
طرز تهيه:
ابتدا پياز را در نصف روغن سرخ نموده گوشت خرد و ريز شده را همراه با لوبياي چشم بلبلي اضافه کرده روي اجاق گذاشته تا بپزد، گيلاخه را پس از پاک کردن و شستن و ريز نمودن با بقيه روغن تفت داده و آن را با گوشت و لوبيا که نيم پز شده با رب گوجه فرنگي اضافه کرده نمک و فلفل و زردچوبه را هم مي ريزيد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان