جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آش ميوه، آش جايگزين
-(6 Body) 
آش ميوه، آش جايگزين
Visitor 253
Category: دنياي فن آوري
اغلب خانواده‌ها براي نهار يا عصرانه روز سيزده‌به‌درشان قابلمه آش رشته‌اي بار مي‌گذارند و اقوام دور هم با خوردن آش رشته، سيزده‌شان را به‌در مي‌کنند
درصورتي که از رسم و رسوم بگذريم، به جاي آش رشته ( که به خودي خود غذاي پرحجم و سنگيني است ) در کنار 13 روز ناپرهيزي و همچنين خوردن تنقلات مختلف ( به‌خصوص آجيل ) در روز سيزده‌به‌در، يک کاسه آش ميوه، هم بيشتر مي‌چسبد و هم مفيدتر است.
آش ميوه به خاطر داشتن انواع و اقسام ميوه‌هاي خشک و برگه‌ها، سبک و شست‌وشودهنده دستگاه گوارش است. اگر مايل باشيد، مي‌توانيد امسال اين آش را جايگزين آش رشته کنيد.

? مواد لازم:
 

گوشت چرخ‌کرده، 500 گرم
لوبيا قرمز، 200 گرم [خواص لوبيا]
نخود، 200 گرم
سبزي آش پاک‌شده، يک کيلوگرم
پياز متوسط، 4 عدد [خواص پياز]
آلوي خورشي، 200 گرم
گوجه برقاني، 200 گرم
آلبالو خشکه، 200 گرم
برگه زردآلو، 200 گرم
قيسي، 200 گرم
برنج، 100 گرم
گندم پوست‌گرفته، 200 گرم
نمک و فلفل به ميزان لازم
پودر نعناخشک، 2 قاشق سوپ‌خوري سرخالي [خواص نعنا]

? طرز تهيه
 

1. از شب قبل، نخود و لوبيا و همچنين برنج را در ظرف‌هاي جداگانه خيس کنيد.
نکته: خيس‌کردن حبوبات براي کاهش تاثير نفاخ‌بودن آنهاست.
2 . (2عدد) پياز را به صورت خلالي خرد کنيد و در قابلمه موردنظر براي آش، مقداري روغن بريزيد و پياز خردشده را در روغن به اندازه‌اي سرخ کنيد که کمي طلايي‌رنگ شود، سپس گوشت چرخ‌کرده را همراه مقداري نمک و فلفل به پيازداغ اضافه کرده و آن‌را در روغن سرخ کنيد.
3 . آب لوبيا و نخود را خالي کرده و حبوبات را داخل قابلمه بريزيد. مقدار 3 ليوان آب به آن بيفزاييد و بگذاريد تا نخود و لوبيا بپزد.
در اين فاصله، گندم را در کاسه‌اي حاوي آب خيس کرده و يکي دوبار آب آن را عوض کنيد. بعد از اينکه حبوبات پخته شد، گندم را اضافه کنيد.
4 . زمان اضافه‌کردن برنج و سبزي هنگامي است که گندم نيم‌پز شده باشد. پس از ريختن سبزي و برنج، در ظرف را بگذاريد و مدتي حرارت‌دادن را ادامه دهيد تا سبزي هم کاملا بپزد.
ـ نکته: اگر در طول پخت سبزي، آب آش کم شد، به آن آب جوشيده اضافه کنيد.
5.در اين فاصله، ميوه‌‌هاي خشک را داخل کاسه‌اي بريزيد و پس از اضافه‌کردن مقداري آب سرد به آن، بگذاريد حدود نيم‌ساعت خيس بخورد.
بعد از اين مدت، ميوه‌ها را داخل آش بريزيد و حرارت اجاق‌گاز را کم کرده و مدتي صبر کنيد تا همه مواد خوب پخته شود و آش جابيفتد.
نکته: اگر شما يا ديگر اعضاي خانواده‌تان طبعي شيرين‌پسند داريد، مي‌توانيد يک يا دو قاشق شکر نيز به آش بيفزاييد.

? براي تزئين روي آش:
 

در يک تابه کوچک مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد سپس نعنا را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
از طرف ديگر 2 عدد پياز باقيمانده را به صورت خلالي خرد کرده و در مقداري روغن سرخ کنيد. بعد از آنکه آش را داخل کاسه ريختيد، ‌روي آن را با نعناداغ و پيازداغ تزئين کنيد.
نکته: شما حتي مي‌توانيد مقداري از ميوه‌هاي خشک و حتي نخود و لوبياي پخته را به صورت جداگانه نگه داشته و براي تزئين روي آش از آنها هم استفاده کنيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image