مواد لازم:
آرد مخمر دار / (75 گرم) ½ پيمانه
پودر شکر / (55 گرم) ¼ پيمانه
پودرنارگيل / (45 گرم) ½ پيمانه
کره آب شده / 60 گرم
مواد لازم براي مخلفات رويه:
تخم مرغ کمي زده شده / 2 عدد
وانيل / ½ قاشق چايخوري
پودرنارگيل / (90 گرم) 1 پيمانه
گردوي خرد شده / (90 گرم) ¾ پيمانه
شکر قهوه اي / (300 گرم) 1 ½ پيمانه
بيکينگ پودر / ½ قاشق چايخوري
آرد الک شده و بقيه مواد را در ظرف کوچکي مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. مخلوط را در يک قالب مستطيل شکل 29×19 سانتي متري که قبلا چرب شده مي ريزيم و به مدت 15 دقيقه در فر با درجه بالا مي گذاريم. همان طور که داغ است مخلفات رويه را روي آن مي ريزيم مجددا 20 دقيقه ديگر در فر مي گذاريم تا رويه خودش را بگيرد، مي گذاريم خنک شود.
تهيه مخلفات رويه:
کليه مواد را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن خوب مي زنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت