جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزاي گوشت و بادمجان
-(10 نفر) 
پيتزاي گوشت و بادمجان
بازدید 308
گروه: دنياي فن آوري
گوشت چرخکرده:500 گرم
پياز داغ: 1 قاشق سوپخوري
نمک، فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگي: 1 قاشق سوپخوري
خمير پيتزا: 2 عدد
پنير موزارلا: 200 گرم
فلفل دلمه اي سبز، زرد و قرمز: از هر کدام يک دوم عدد
بادمجان حلقه اي سرخ شده: 3 عدد

پيتزاي گوشت و بادمجان

روش تهيه:
گوشت را با پياز داغ، نمک، فلفل و زرد چوبه تفت دهيد تا آب گوشت کشيده شود. سپس رب گوجه فرگي را به همراه نصف پيمانه آب اضافه نماييد تا گوشت پخته شود. حالا از اين مواد روي سطح خمير پيتزا ريخته و سپس پنير پيتزا (موزارلا) روي سس گوشت بريزيد. فلفل هاي دلمه اي را به صورت خلالي خرد کنيد و روي پنير قرار دهيد. اکنون بادمجان ها را روي آنها بچينيد. در پايان روي تمام مواد پودر آويشن بپاشيد و به مدت 20 دقيقه در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتي گراد قرار دهيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه- ش 96
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس