خامه فرم گرفته:300 گرم
بستني:200 گرم
سفيده تخم مرغ: 2 عدد
مغز گردوي خرد کرده: به مقدار لازم
موز: 1 عدد
شکلات سياه خرد کرده: به مقدار لازم
کمپوت هلو: به مقدار لازم
مارمالاد: به مقدار لازم
نان رولت: به مقدار لازم
روش تهيه:
خامه و بستني را با همزن برقي بزنيد. سفيده تخم مرغ را نيز با ميکسر بزنيد تا کاملا پف کند. بعد آن را به مخلوط خامه و بستني اضافه کنيد. آنگاه مغز گردو، موز، شکلات و کمپود را بيفزاييد. مارمالاد را روي نان رولت بماليد و داخل يخچال قرار دهيد تا سرد شود. سپس آن را نازک ببريد و داخل کاسه مناسبي بچينيد. حالا مخلوط بستني را روي رولت بريزيد و کاسه را به مدت 5 يا 6 ساعت داخل فريزر نگه داريد. اکنون شارلوت را از قالب خارج کنيد و اطراف آن را با شکلات و خامه تزيين نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه- ش96