مواد لازم براي 4 تا 6 نفر
کره: 1/5 قاشق غذاخوري
روغن: 1 قاشق غذاخوري
پياز خرد شده: 1 عدد
سيب زميني خرد شده: 4 عدد(هرکدام با وزن تقريبي 300 گرم)
قارچ خرد شده : 350 گرم
سير له شده:1 تا 2 حبه
سرکه سيب:2/3 پيمانه
آب مرغ: 5 پيمانه
جعفري تازه خردشده:1/2 پيمانه
نمک وفلفل: به مقدار لازم
خامه جهت روي سوپ: به مقدار دلخواه
طرز تهيه
1-روغن و کره را روي حرارت متوسط در قابلمه بزرگي حرارت داده و پياز را در آن کمي تفت دهيد، بعد سيب زميني هاي خرد شده را در قابلمه بريزيد.
سپس درب قابلمه را ببنديد تا سيب زميني ها حدود 5 تا 10 دقيقه بپزند اما قهوه اي رنگ نشوند.
2-دراين مرحله قارچ هاي خرد شده ، سير سرکه و آب مرغ را به مواد قبل اضافه کرده و نمک و فلفل سوپ را اندازه کنيد و بعد همه مواد را حدود 15 دقيقه بپزيد تانرم شوند.
3- سوپ را از روي حرارت برداريد. پس از آنکه سرد شد، آن را در مخلوط کن کمي مخلوط کنيد و بعد مجدداً به قابلمه بازگردانيد. 3/4 جعفري هاي خرد شده را در سوپ بريزيد و آن را بجوشانيد.
پس از غليظ شدن و جا افتادن سوپ، آن را در ظرف سوپ خوري موردنظر ريخته و رويش را با مقداري خامه و بقيه جعفري ها تزيين نماييد.
منبع:نشريه ايرانيان شماره 34