موادلازم براي تهيه حدود 35 عدد بيسکويت:
آرد معمولي / (185گرم) 1 ¼ پيمانه
پودرشکر / 2 قاشق غذاخوري
کره ريزشده / 125 گرم
گردوي خردشده / (60 گرم) ½ پيمانه
زرده تخم مرغ / 1عدد
نسکافه / 2 قاشق چايخوري
آب داغ / 2 قاشق چايخوري
پودر شکر اضافي / (110 گرم) ½ پيمانه
آرد الک شده و شکر را در ظرف متوسطي مي ريزيم، کره را هم در آن مي غلتانيم. گردوي خردشده، زرده تخم مرغ و مخلوط نسکافه و آب را هم داخل آن مي ريزيم و خوب مخلوط مي کنيم. با قاشق مخلوط را به صورت نوارهاي 5 سانتي متري مي ريزيم و به آن شکل هلالي مي دهيم، به فاصله 2 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم. سيني را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها برشته و خشک شوند. مي گذاريم 5 دقيقه بيرون فر بمانند و بعد به آرامي آنها را در شکر اضافي مي غلتانيم و روي طبقه مشبک فر مي چينيم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت