جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تاريخچه کونگ فو
-(1 Body) 
تاريخچه کونگ فو
Visitor 288
Category: دنياي فن آوري
تاريخچه کونگ فو با ورود بوديهارما و يا به گفته چيني ها تامو از هند به معبد شائولين چين آغاز مي گردد .در ضمن معبد شائولين در ايالت هوتان قرار دارد و هنرهاي رزمي موجود دنيا از اين مکان سر چشمه گرفته است . راهب تامو که مشغول تعليمات مذهبي به جوانان راهبان معبد بود . با توجه به حالات جسمي و روحي آنها شروع به ابداع 18 حرکت فيزيکي کرد . که بعدها همين حرکات جزئي از درسها و و تعليمات آنها قرار گرفت و اساس هنر هاي رزمي کونگ فو ( بوکس چيني ) از اينجا شروع شد .
بعدها شاگردان راهب توانستند اين حرکات را خوبي بياموزند و شروع به گسترش اين هنر کنند و مدت کوتاهي معبد شائولين خواستگاه کونگ فو شد و اين هنر زيبا کم کم در معابد ديگر نفوذ کرد و بعدا از سالياني دراز بر اساس بوکس معبد شائولين سبکهاي ديگري از کونگ فو پديد آمد که سراسر چين رواج يافت و هنر ملي اين کشور شد .
امروز مي توان کونگ فورا در پارکها ، معبد ، باشگاها و تمام اماکن عمومي و خصوصي مشاهده کرد . مخصوصا صبح هاي زود در هواي پاک و فضاهاي زيبا و دلنشين .البته ناگفته نماند که ورزشيرا که چيني ها صبح هاي زود تمرين مي کنن شيوه اي از کونگ فوي نرم مي باشد که به ( تاي چي چون ) معروف است .

معناي کونگ فو در بين مردم چين
 

در کل ، هنرهاي رزمي چين با نام کونگ فو شناخته مي شود . کلمه کونگ فو ظاهرا هيج معناي خاصي ندارد . ولي در بعضي از اقوام کونگ فو ( مرد دانا ) اطلاق مي شود . و در نزد بعضي ديگر از مردم نيز به ( عالي ترين شکل هر چيز ) گفته مي شود .
در مجموع مي توان گفت کونگ فو به هنري اطلاق مي گردد که بيانگر حرکات فيزيکي موزون دست و پا است . در هر صورت کونگ فو تقريبا هميشه در دست مردان و زناني بوده است که مورد اعتماد مردم بوده اند .کونگ فو در بين دو گروه رواج بيشتري داشته است .
گروه اول جادوگران و جن گيران آن زمان که با نمايشهايي افسونگري و اجراي بعضي از حرکات زيبا و پيچيده در ميان قبايل امرار معاش مي کردند و اين فنون و حرکات مذهبي مخصوص خودشان را به فرزندان خود انتقال مي دادند . در بين آن مي توان رهبر آنها ( تين شيد ) را نام برد که ارباب آسماني نام گرفته بود .
خاندان وي هزار هشتصد سال بر کوهي ( اژدها ) در ايالت کيانگ سينگ حکومت داشتند . ضمنا اين افراد مي توانستند بعد از ازدواج در بين مردم شهرها و روستائيان به راحتي و آزادانه زندگي کنند .
گروه دوم راهبان و افراد مذهبي را شامل مي شد که اين افراد زندگي ساده اي داشتند و فقط ازگياهان تغذيه مي کردند و يکي از خصوصيات آنها اين بود که بايد تا زمانيکه زنده هستند مجرد و دور از مسائل مادي باشند آنها در صومعه ها زندگي مي کردند .در ضمن براي تلفيق روح و جسم روزه مي گرفتند و در همين حال به تمرينات سخت و طاقت فرساي هنرهاي رزمي کونگ فو مي پرداختند .
حضور راهبان پيوسته جهت اصلاح جامعه ملموس بود هر کجا بر کسي ستم مي شد اين راهبان حاضر بودند . فشارهائي که از طرف حاکمان به افراد زير دست آنها اعمال مي شود باعث آن گرديد که در سال 1911 در چين نهضتي از طرف اين مردان اتفاق بيافتد که به انقلاب بکسورها معروف شد و در حقيقت انقلاب اول نام گرفت .
يکي از راهبان معبد شائولين بنام تي سو در رواج و نشر بوکس معبد شائولين نقش عمده را بر عهده داشت و سالها در بين راهبان معبد اين هنر را رواج مي داد . آنها اين هنر را بوسيله تقليد از حيوانات و حشرات به مرحله عالي رساندند و اين حرکات شامل : حرکات ببر ، مار ، پلنگ ، ميمون ، مانتيس ، درنا ، اژدها و ديگر حيوانات مي باشد .
استادان بزرگ شائولين اين هنر را نسل به نسل به شاگردان خود منتقل مي کردند و با پيگيري زياد آن را به کمال رساندند. اما بعد از فتح شائولين ، کونگ فو در سراسر چين ممنوع اعلام شد و استادان اصلي شائولين از مرزها گريختند آنها به کشورهايي مانند هنگ کنگ ، تايوان و کشورهاي غربي رفتند .

اکنون کونگ فوئي که در خارج از چين تعليم داده مي شود بواسطه مهم بودن مراجع آن ارزشمند تر و مهم تر از کونگ فوئي است که در چين تعليم داده مي شود . بعدها دولت چين جهت سر و سامان دادن به اين هنر رزمي سعي کرد تحت نام ووشو همه سيستم هاي کونگ فو را منسجم کند .
استادان شائولين که در خارج از چين بودند اين جريان را تحريم کردند اما ووشو شروع بکار کرده بود و از تمام دنيا جهت نشر اين ورزش نماينده مي پذيرفت . بعدها براي جلوگيري از انتقاد شديد مشتاقان کونگ فو در کنار معبد شائولين مدرسه هنرهاي رزمي شائولين تاسيس شد که اين مکان به جهانگردان هنر رزمي ووشو را مي آموزد و مدارک شائولين به آنها مي دهد .
در حال حاضر دهها سبک کونگ فو در حال فعاليت هستند که شاخص ترين آنها : تاي چي چوان ، پاگواچان ، هسينگ آي ، وينگ چان ، چانگ چوان و نان چوان مي باشد که در ووشو نيز همين سبکها را بعنوان سبکهاي اصلي قرار داده اند .
منبع: www.beytoote.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image