کره / 90 گرم
پودر شکر / (110 گرم)1 پيمانه
تخم مرغ / 1عدد
آرد مخمردار / (50گرم)1/3 پيمانه
آرد معمولي / (100گرم)2/3 پيمانه
مرباي تمشک / (125 ميلي ليتر)1/2 پيمانه
موادلازم براي رويه:
تخم مرغ کمي زده شده / 2 عدد
پودر شکر / (75 گرم)1/3 پيمانه
پودر نارگيل / (180گرم) 2 پيمانه
کره، شکر و تخم مرغ را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا کاملا مخلوط شوند، آردهاي الک شده را هم در آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. مخلوط نهايي را در تابه مستطيل شکل 29×19 سانتي متري که قبلا چرب شده مي ريزيم و به مدت 10 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم. سپس قالب را بيرون آورده و در حالي که کيک گرم است، مربا و سپس مواد رويه را روي آن پخش مي کنيم و 30 دقيقه ديگر در فر با همان درجه مي گذاريم تا برشته شود. مي گذاريم تا خنک شود.
تهيه مواد و مخلفات رويه:
کليه مواد را در ظرف متوسطي مي ريزيم و با همزن خوب مي زنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت